Wat wij doen

Design Impulse helpt designleiders de waarde, invloed en prestaties van ontwerp te vergroten en er een strategisch voordeel van te maken. We leveren consultancy­services in drie verschillende modellen. Lees hieronder verder.

Wat wij doen 1
Wat wij doen

Wat wij doen: Services die we bieden

Zelfbediening

Instructeur. We bieden je een handleiding.

Geholpen bediening

We werken met je.

Assistent. We helpen je.

Trainer. We trainen je.

Coach. We coachen je.

Volledige bediening

We doen het werk voor je.

Beoordelaar. We benoemen vereiste vermogens, vergelijken hun effectiviteit en beoordelen hun volwassen­heid.

Adviseur. We maken een voorstel voor competentie­ontwikkeling van vereiste vermogens, ze te verenigen in unieke vermogens en deze te borgen.

Realisator. We voeren een voorstel uit voor competentie­ontwikkeling van vereiste vermogens, ze te verenigen in unieke vermogens en deze te borgen.

Cases

Onderzoek

Wat wij doen 2

Tunnelontwerp

Ontwerpers uit diverse disciplines moeten hun werk coördineren om een tunnel te ontwerpen. Dit artikel beschrijft een wetenschappelijke casestudie van hoe je efficiënter een integraal ontwerp kunt maken.
Wat wij doen 3

Vliegtuigontwerp

Het ontwerp van een serievlieg­tuig is gebaseerd op dat van een voor­ganger: een prototype of een ander serievliegtuig. Dit artikel beschrijft een wetenschap­pelijke case­studie van hoe een ontwerpteam een serievliegtuig efficiënter kan ontwerpen.

Praktijk

Wat wij doen 4

Fabrieksherontwerp

In de eerste fase van fabrieksherontwerp bleek een toon­aan­gevende service­provider erg afhankelijk van haar hoofd­ontwerper. Dit artikel beschrijft een praktijk­casus van hoe deze afhanke­lijk­heid kon worden beperkt.