Nieuws

Lid van Ooa

In november 2019 werd Pieter van Langen (oprichter en eigenaar van Design Impulse) lid van Ooa, de Orde van organisatie­kundigen en -adviseurs. Ooa is ’s werelds oudste beroeps­vereniging voor adviseurs. Middels dit lidmaatschap wil Design Impulse tot uitdrukking brengen dat onze klanten altijd mogen rekenen op deskundig, professioneel en uitdagend advies.

Ooa: Orde van organisatiekundigen en -adviseurs.
Ooa

Ooa fungeert als een kennisplatform voor leden, dat kennisuitwisseling tussen adviseurs en andere professionals organiseert. In 1989 heeft Ooa zich aangesloten bij de International Council of Management Consultancy Institutes (ICMCI). Zie de website van de Ooa voor meer informatie.

Posted by Pieter van Langen in Nieuws

Lancering van Design Impulse

Organisaties handelen in een complexe wereld om doelen te bereiken. Degene die hierin slagen leggen leer­gierig­heid, creativiteit en inzet voor verandering aan de dag. En vaker wel dan niet drijft ontwerp het succes van deze onder­nemingen, bedrijven en instellingen aan.

Succesvolle organisaties leggen leergierigheid, creativiteit en inzet voor verandering aan de dag.
Succesvolle organisaties

Door te investeren in ontwerp kan succes zich op meerdere manieren laten zien:

Dit is waarom Pieter van Langen besloot tot de lancering van Design Impulse. We zijn een zelfstandig Nederlands management­advies­bureau gespecialiseerd in design leadership consultancy. Raadpleeg ons om ontwerp sterk en strategisch te maken in je organisatie.

Posted by Pieter van Langen in Nieuws