Nieuws

Lid van Ooa

Lid van Ooa.

Achtergrond

Ooa, de Orde van organisatie­kundigen en -adviseurs, is ’s werelds oudste beroeps­vereniging voor adviseurs. Ooa fungeert als een kennisplatform voor leden, dat kennisuitwisseling tussen adviseurs en andere professionals organiseert. In 1989 heeft Ooa zich aangesloten bij de International Council of Management Consultancy Institutes (ICMCI). Zie de website van de Ooa voor meer informatie.

Lid van Ooa

In november 2019 werd Pieter van Langen (oprichter en eigenaar van Design Impulse) lid van Ooa. Middels dit lidmaatschap wil Design Impulse tot uitdrukking brengen dat onze klanten altijd mogen rekenen op deskundig, professioneel en uitdagend advies.

Posted by Pieter van Langen in Nieuws

Lancering van Design Impulse

Lancering van Design Impulse

Achtergrond

Organisaties handelen in een complexe wereld om doelen te bereiken. Degene die hierin slagen leggen leer­gierig­heid, creativiteit en inzet voor verandering aan de dag. En vaker wel dan niet drijft ontwerp het succes van deze onder­nemingen, bedrijven en instellingen aan.

Door te investeren in ontwerp kan succes zich op meerdere manieren laten zien:

Lancering van Design Impulse

Dit leidde Pieter van Langen tot de lancering van Design Impulse. We zijn een zelfstandig Nederlands management­advies­bureau gespecialiseerd in design leadership consultancy. Raadpleeg ons om de kracht van ontwerp te versterken in je organisatie.

Posted by Pieter van Langen in Nieuws